indija 054Ko skozi življenje odkrivaš nove in nove igralnice, nove in nove lekcije, ko polagaš življenjske izpite in srečuješ ljudi…,

nekoč nekje….,
v enem samem trenutku odkriješ tisto, kar si dolga leta iskal.
In v tistem trenutku moraš slišati sebe, tisti notranji glas, skrito notranje bitje , ki ti govori, da je sprememba in odločitev prava!
To je nov začetek, prelomnica, ki ti popolnoma spremeni prav vse. Morda nekateri tega ne razumejo, morda je nekaterim smešno ali celo neprimerno…..
Pomembno pri vsem pa je le to, da zbereš pogum in slediš sebi!

Tako sem zapisala na svoj koledar, ki sem ga izdala na prelomu tisočletja in ki sem ga poimenovala:

 

MOJA POT V LETU 2001

Sem na razpotju svetlobe in teme.

Odločitev je samo moja:

Bom izbrala svetlobo ali temo?

Izbrala sem svetlobo , edini izvir Modrosti in Moči,

Kajti samo Svetloba bo osvetlila mojo Pot.

Edino Pot , ki mi bo razkrila največjo vrednoto:

Vedenje kako pripadati sebi! 

 

Verjamem, da te besede, ki so prišle prav iz srca povedo veliko, ali pa kar vse o meni

in moji odločitvi za spremembo. 

 



       PETRA GUZELJ
misaVso teoretično in praktično ezoterično izobrazbo (4 leta), ter izobraževalni program zdravilstva (dodatno 1 leto), sem uspešno zaključila na Duhovni Univerzi v Ljubljani. Duhovna Univerza najbolj strukturirano podaja ezoterično izobraževanje v Sloveniji. Psihološko astrologijo sem zaključila na astrološkem inštitutu Matjaža Regovca v Ljubljani. Zaključila pa sem tudi izobraževanje Mojstrstva Regresoterapije in Mojstrstva Reikija. 

Večkrat pa sem tudi obiskala ashram Sai Babe (Prasanthi Nilayam - Indija), kjer sem poglobljeno delala na sebi. Vse skupaj pa je seveda dobra podlaga za moje delo, ki ga opravljam sedaj.

 Ves čas se seveda tudi ezoterično izobražujem in dopolnjujem svoje vedenje o nauku o večni Modrosti. Skozi čas sva tudi ustvarila izobraževalno oddajo o Ezoteriki: Duhovni vidik človeka in Stvarstva, ki skozi oddaje, posameznika vodi do globljega razumevanja vsega Stvarstva, pa tudi sebe.