Prijazno pozdravljeni in prisrčno dobrodošli!

 

Bodite z nami in dovolite,

da vaše srce postane prosojno čista Svetloba!

omm

 

SAMASTHA LOKA SUKHINO BHAVANTHU
SHANTI SHANTI SHANTI 
 
 NAJ BODO SREČNA VSA KRALJESTVA SVETA
MIR MIR MIR

 

 

Danes smo priča neustreznosti političnega, ekonomskega, šolskega, zdravstvenega in pravnega sistema. Priča smo lakoti, nenadzorovani rasti prebivalstva, izkoriščanju revnih…podnebnim spremembam in naravnim katastrofam….

V 21 stoletju se zaradi dobička prodaja človek in njegovi organi. Zlorabljajo in zasužnjujejo se otroci in odrasli. Preprodaja se vse kar prinaša denar in zaslužek. Denar je postal edina vrednota tega sveta, prevzel je oblast in ima moč, da nadzoruje in upravlja vse .

Vse to, pa so le zakoni ekonomije in zakoni, ki jih je ustvaril bolan razum, usmerjen v pridobivanje in kopičenje.

Zaradi vsega naštetega nas čaka sprememba. Sprememba, ki je že tik pred vrati in ki jo že lahko čutimo.

Kajti vsi zakoni, predpisi in vrednote , ki nas vodijo danes, niso sinhronizirani s Kozmičnimi zakoni. Oziroma z zakoni Velikega Kreatorja - Boga, ki je skreiral Božji načrt celotnega Stvarstva.

Vsaka sprememba pomeni konec. In vsak konec nov začetek. Ta nov začetek pa bi moral tokrat biti v ravnovesju z Izvorom, od koder prihajamo in kamor se vračamo. Od vedno za vedno!

prva stran

V katerem ni več prostora za tekmovanje, zlorabo, izkoriščanje, preračunavanje, obsojanje….in v katerem deluje sodelovanje, sočutje, strpnost, ljubezen, modrost….

Prestopiti na to novo pot, seveda ni lahko in morda pri tem potrebujete pomoč. Odločiti se morate le za prvi korak, ki pa je vedno najtežji.

Tukaj sem zato, da vam pomagam!

Morda potrebujete samo nasvet, morda zaupen pogovor. Ali pa bi se radi izobraževali o ezoteriki, nauku o večni Modrosti. Morda potrebujete boljšo energijsko pretočnost, ali pa želite globoko spoznati sebe…Kajti ko človek spozna sebe, se lahko spremeni. In ko spremenimo sebe, se spremeni svet okoli nas!

Skozi vse to in še več, pa vas vodim z Ljubeznijo in Modrostjo!